Spa vikend

Spa vikend u najboljim spa i wellness centrima priuštiće Vam pravi raj za dušu i telo. Uronite u svet termalnih voda, osetite njihove blagotvorne i lekovite učinke.

Spa vikend kad god to poželite, leti i zimi, u jesen i u proleće. Wellness je filozofija koja na najrazličitije načine jača telo i dušu. To je način koji nam omogućuje očuvanje i održavanje zdravlja, dobrog osećanja i ujedno nam pomaže poboljšanje kvaliteta života.

Preporučujemo

Terme 3000 - Jedne od najvećih i najpoznatijih spa centara SlovenijeTerme 3000 - Jedne od najvećih i najpoznatijih spa centara Slovenije

Masaže, lekovito blato, rekreacija, pešačke ture, koncerti, ... Mnogo je razloga da posetite Terme 3000...

Terme Čatež - Najveće prirodno lečilište u SlovenijiTerme Čatež - Najveće prirodno lečilište u Sloveniji

Uronite u svet termalnih voda, osetite njihove blagotvorne i lekovite učinke.

Terme Laško - Poznati medicinski i turistički centar SlovenijeTerme Laško - Poznati medicinski i turistički centar Slovenije

Poznati medicinski i turistički centar Slovenije. Zdravstveni i spa centar savršen izbor za Vaš potpuni odmor, rehabilitaciju, rekreaciju, zabavu i uživanje.

Terme Olimia - Prirodni izvor zdravljaTerme Olimia - Prirodni izvor zdravlja

Spa vikend u termama Olimia = Duge šetnje, sve vrste sportova, bazeni, terapije i voda temperature od 30 do 37 stepeni priuštiće Vam pravi raj za dušu i telo.

Terme Rogaška - Idealan spa vikend u termama RogaškaTerme Rogaška - Idealan spa vikend u termama Rogaška

Jedna od top destinacija Slovenije, najposećenije terme od strane stranih i domaćih turista. Idealan spa vikend u terme Rogaška.

Novi Vinodolski - Luksuzni spa centar HrvatskeNovi Vinodolski - Luksuzni spa centar Hrvatske

Jedinstven i luksuzan spa centar, za porodični odmor, opuštanje, romantični vikend ili aktivni sportski odmor.

Terme Radenci - Pravo mesto za vaš spa odmorTerme Radenci - Pravo mesto za vaš spa odmor

Opustite se i uživajte. Priuštite sebi nešto zaista opuštajuće. Terme Radenci moderan medico-wellness centar - mesto za opuštanje i odmor od svakodnevnog stresa.

Terme Ptuj - Termalni izvori za Vaše zdravljeTerme Ptuj - Termalni izvori za Vaše zdravlje

Uživajte u termama Ptuj i skijajate na Pohorju. Spa centar Ptuj je poznat po najvećem toboganu u Sloveniji. Za one koji vole opuštanje na raspolaganju su saune, masaže, parafinske obloge i različite terapije.

MojDucan
Posebno izdvajamo