Moje Putovanje

Putopisi iz celog sveta :)

Preporučujemo

Krabi Tajland destinacija snovaKrabi Tajland destinacija snova

Krabi je zaista destinacija snova. Grad ljubavi. Ljudi i neverovatna priroda, planine stene, plaze, ostrva, hrana,... Milion razloga da Vam Krabi bude u planu za neko naredno putovanje.

Siem Rep i Angkor Wat  - najvece arheolosko blago starog svetaSiem Rep i Angkor Wat - najvece arheolosko blago starog sveta

Siem Rep je grad najveceg religioznog svetskog hrama, koji je bio i svetiliste i grad u kojem se zivelo. Od kraljeva naroda Kambodze do budista koji su dosli u srednjem veku.

Letovanje na Tajlandu - Na ostrvu Koh SamuiLetovanje na Tajlandu - Na ostrvu Koh Samui

Letovanje na Tajlandu je totalna egzotika, izbor je zaista velik Puket, Ko Samui, Ko Chang, Krabi....Ostrvo Koh Samui definitivno jedan od najboljih izbora.

Bangkok u 3 dana - Najludji grad na svetu Bangkok u 3 dana - Najludji grad na svetu

Bangkok sve naj grad na svetu. Najposeceniji, najbucniji, najljudji, najbolja klopa, najzivlji nocu na ulici, najvece guzve u saobracaju....i sta jos sve ne.

Ful mun party najludja zurka na svetuFul mun party najludja zurka na svetu

Ful mun party (Full Moon Party) najludja zurka na svetu. Da zaista jeste.

Bangkok na reci i neverovatni hramoviBangkok na reci i neverovatni hramovi

Bangkok zivi na reci i ima neverovatno lepe hramove u gradu i na reci a najpoznatiji su Wat Po i Wat Arun koji su na obalama Bangkoka

 Vodopadi na ostrvu Koh Samui Vodopadi na ostrvu Koh Samui

Spektakularni vodopadi na ostrvu Koh Samui. Ima ih ukupno tri, cetiri a mozda i vise a dva su najveca i najpoznatija Namuang 1 , i Namuang 2.

Strana 1 od 2
MojDucan
Posebno izdvajamo