Kan-Azurna obala - 110 eur

6 dana/3 noćenja

PROGRAM PUTA

1. DAN (29.12.2010. Sreda) BEOGRAD – NOVI SAD
Polazak u 18:00 h iz Beograda sa parkinga ispred Sava Centra (savska strana), i u 19:30 h iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske,  Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe...

2. DAN (30.12.2010. Četvrtak) KAN
U ranim poslepodnevnim časovima dolazak u Kan, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelepih peščanih plaža. Po dolasku, smeštanje u hotel i vreme predviđeno za odmor. U večernjim satima šetnja obalom Kana uz obilazak Kroazete, najpoznatije ulice u gradu, zatim odlazak do filmske palate sa famoznim crvenim tepihom i poseta nama posebno značajne Srpske ulice. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (31.12.2010. Petak) ANTIB – GRAS - NICA
Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej.  Izlet nastavljamo  odlaskom do obližnjeg Grasa gde ćemo imati priliku da obiđjemo  jednu od najpoznatijih fabrika parfema.
Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gde ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu na prelepom trgu Masena i svetski poznatom Engleskom šetalištu.  Povratak u hotel. Noćenje.
 
4. DAN (01.01.2011. Subota) KAN - MONAKO
Doručak. Slobodno vreme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog sveta. U večernjim časovima, fakultativni odlazak u najmondenskiju državu na svetu i pravi biser sredozemlja, Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN (02.01.2011. Nedelja) KAN - SRBIJA
Doručak. Check out iz hotela u dogovoreno vreme, pakovanje stvari u autobus i slobodno vreme do polaska ka Srbiji...

6. DAN (03.01.2011. Ponedeljak) SRBIJA
Dolazak u Beograd u jutarnjim  časovima...

CENA ARANŽMANA:  110 €

CENA UKLJUČUJE:

•    Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
•    3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u Kanu, u hotelu ETAP KAN CENTAR 2* (1/3 sobe).

CENA NE UKLJUČUJE:

•    Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama:
- Cena za polaske iz Beograda i Novog Sada: 90 €;
- Cena za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika): 100 €.
•    Doplata za 1/2 sobu 30 €, za 1/1 sobu 90 €.
•    Putničko zdravstveno osiguranje 1 € po danu.
•    Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.

NAPOMENE:

•    Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu ProCredit banke.
•    Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja «RAPSODY TRAVEL» od 06.09.2010. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
•    Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
•    Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

OPIS HOTELA:

•    HOTEL ETAP CANNES CENTRE

Hotel Etap Cannes Centre je moderan i komforan hotel u Kanu. Nalazi se na oko 10 minuta hoda od centra i čuvene filmske palate, kao i Kroazete, šetališta sa renomiranim restoranima, kafeima i buticima. Hotel ima 102 sobe, sve su klimatizovane, sa toaletom, tušem, satelitskom TV, telefonom i bežičnom internet konekcijom. Sve sobe su trokrevetne (jedan francuski ležaj + 3. krevet na sprat).

OPŠTI USLOVI PUTOVANJA

Opšti uslovi putovanja za ovaj aranžman.

REZERVACIJA

Rezervaciju izvršite ovde

MojDucan
Posebno izdvajamo