Grčka

Grčka - Zemlja Bogova i gostoljubivih domaćina . Zemlja Posejdona na obalama Jonskog, Egejskog, Kritskog i Sredozemnog mora. Atina jedan od najdinamičnijih gradova, Solun šoping meka. Preko 3 hiljade ostrva Vas očekuje ovog leta. Najpoznatija Mikonos, Skiatos, Krf, Rodos, Kefalonija, Ios, Paros,Tasos,

Grčka, postojbina demokratije, zemlja mora, sunca, maslina, muzike i legendi. Jedinstvene prirodne lepote i neprocenjivo kulturno istorijsko nasledje, čine ovu destinaciju jednom od omiljenih za turiste iz celog sveta a posebno za naše.

Preporučujemo

MikonosMikonos

Grčko ostrvo partija, dobrih plaža, zalazaka sunca, grčkih specijaliteta, vina...

ParosParos

Ostrvo surfera, vina i grčke tradicije. Plaže, vino, grčki specijaliteti, provod... Sve što Vam je potrebno za idealan odmor.

RodosRodos

Ostrvo sunca. Top destinacija za letovanje u Evropi. Lokalna vina, šampanjac i likeri, med, plaže, netaknuta priroda..

SantoriniSantorini

Santorini - Za zaljubljene. Impresivno i zadivljujuće ostrvo u Grčkoj. Fascinantni potopljeni vulkan, vino, masline, sunčani zalasci, noćni život. Santorini će Vas oduševiti u svakom pogledu.

SkiatosSkiatos

Za zaljubljene i party ljude. Ostrvo prirodnih lepota, velikog broja plaža, tajnih uvala. Masline, šume, voće, orasi, med i vino,...

ZakintosZakintos

Ostrvo iz snova. Ostrvo sa najlepšom grčkom plažom (Shipwreck), ostrvo sa bogatim istorijskim nasledjem i brojnim festivalima.

AtinaAtina

Atina - Grad bogova, opuštenog načina života i impresivno živih trgova i ulica.

SolunSolun

Grad stvoren za šoping, obilazak muzeja i iznenadjujuće dobar provod.

Strana 2 od 2
MojDucan I love Serbia
Posebno izdvajamo