Izaberi Grčku

Za letovanje izaberi Grčku! Grčka – destinacija iskusnih putnika.Izaberi Grčku!


Ove godine svoje idealno letovanje provedite u zemlji nestvarnih plaza, hiljade ostrva i svetih planina. Pobegnite od svakodnevnice, i prepustite se nezaboravnom uzivanju. Izaberite svoj kutak ove egzoticne destinacije i prepustite se hedonizmu.

Da li ste znali da Grci toliko vole svoju obalu da su boje mora i talasa simbolizovali na drzavnoj zastavi? Da su neka stabla maslina stara vekovima, i jos uvek radjaju plodove neprevazidjenog kvaliteta? Da Grci vaze za jedan od najveselijih naroda na svetu?

Plaze od najfinijeg peska, tirkizno plavo more, talasi, i ti.


Izaberi svoje ostrvo, jedno od 3.000

Grcka ostrva su jedinstvena, neka su idealna za rajsko uzivanje, neka za najludje provode, prepodneva pod suncem, veceri na plazi ili ispijanje vina uz romanticnu muziku. Svako je idealno za letovanje.

Odaberi Zakintos, poznat i kao „Cvet Orijenta“ za nezaboravan provod u najboljim Grckim klubovima i muzickim festivalima. Upoznace te sa Grckom hranom, muzikom, vinom i opciniti te svojim prirodnim bogatstvima. Za letovaliste kao sa razglednice izaberi Krit, i suncaj se na Balosu jednoj od najlepsih plaza na svetu.Ukoliko pratis trendove tvoja destinacija je Lefkada, jedno od najmodernijih Grckih ostrva. Mikonos ce te ugostiti u luksuznim hotelima, i omoguciti potpuno opustanje u svojim spa centrima.

Krf, Krit, Zakintos, Skiatos, Lefkada, Tasos, Rodos, Kefalonija, Parga, Skopelos, Santorini, Mikonos... Izaberi svoje ostrvo. Izaberi uzivanje. Izaberi avanturu. Izaberi Grcku.

MojDucan I love Serbia
Posebno izdvajamo