Ios - Party ostrvo koje ne spava

Omiljena party destinacija mladih. Žurke do jutarnjih sati i ritam koji odzvanja non stop.

mojaputovanja.com_ios_grčka_plaža_party_leto 2010

Ios predstavlja raj za mlade iz celog sveta, željnih provoda svake noći i spavanja preko celog dana. Ios je lep, preporučljiv za mlade zbog noćnog života ali i za „zrelije“ putnike koji mogu uživati u predivnim plažama tokom dana dok klaberi spavaju.

1960. godine, ostrvo su otkrili hipici iz celog sveta koji ga i danas posećuju. Ovo je delimično razlog zašto je Ios danas glavno party ostrvo Grčke. Postoji nekoliko zanimljivih manastira koje vredi obići, preporučujemo najposećeniji manastir Sv.Jovana. pored obilaska ostrva i stalnih žurki, možete se zabaviti i sa sportovima na vodi, ronjenjem  ili odbojkom. Ios ima dosta plaža. Najpoznatija je Mylopotas plaža, Yialos i Koubaras, gde odlaze mnogi nudisti.

Ako želite da izbegnete gužvu, iznajmite moped i pronadjite svoje skriveno mesto za uživanje. Ios je pretrpan barovima i klubovima, čiji se ritam čuje do duboko u noć. Većina barova je ispunjena tinejdžerima koji uživaju uz glasnu muziku i takmičenja u ispijanju pića. Probajte groždje dok ste na ostrvu, ali i vino i specijalitete grčke kuhinje.

Uživaje u šopingu, prodavnice su otvorene do kasno u noć. Iskusite čari života na ostrvu koje ne spava...

MojDucan I love Serbia
Posebno izdvajamo