Kefalonija - Top destinacija Grčke

Ostrvo Kefalonija raj za avanturiste i istraživače. Vino, plaže, pećine, jezera, masline.

mojaputovanja.com_kefalonija_grčka_leto2010

Kefalonija - veličanstveno, zeleno, čisto, fascinantno, idilično. Ostrvo na koje se uvek ponovo vraćate i otkrivate nešto novo. Jedna od najpopularnijih destinacija u Grčkoj. Kefalonija je ostrvo čuda. Raj za ljubitelje prirode. Divlji konji, zečevi i koze sa zlatnim zubima, delfini, kornjače.

Posetite pećinu Drogarati i podzemno jezero Melissani, Odisejev grob, ribarsko selo Fiscardo, probajte Robola i Calliga vino. Noćni život, kafići, bioskopi, muzeji, luka, barovi, taverne učiniće Vaš boravak ineresantnijim. Uživajte i u sportovima na vodi i brojnim plažama sa bisernim peskom i tirkiznom vodom, kao što su Markys Gialos, Platys Gialos, Skala. Mnogi zalivi i uvale formiraju neobičan oblik ostrva.

Kefalonija je i ostrvo za hodanje, biciklizam ili jahanje. Šoping na ovom ostrvu je takodje jedna od popularnih aktivosti medju turistima. Obidjite prodavnice vina, nakita, slatkiša, peciva, ukrasa i suvenira. Kefalonija je ostrvo za svačiji ukus... doživite njegove lepote i budite sigurni da ćete uživati.

MojDucan I love Serbia
Posebno izdvajamo