Phi Phi - Tražite raj? Našli ste ga!

Avanturističko rajsko ostrvo. Fine bele peščane plaže, prekrasne stene koje se izdižu iz tirkiznog mora, koje okružuju ostrva odmah će potvrditi da ste stigli u raj.

mojaputovanja.com_phi_phi_ostrvo tajland leto 2010

Phi Phi je pre svega mesto za uživanje u prirodi. Okružen tirkizno plavom vodom predstavlja raj za ronioce. Tokom dana okean nudi bezbroj aktivnosti i mogućnosti za zabavu. Ekskurzije, kursevi ronjenja, doručak na plaži, lokalna tura brodom po ostrvu, penjanje po stenama, skakanje sa istih, plivanje, pecanje... samo su neki od načina da pametno iskoristite vreme na ovom ostrvu. Penjanjem po stenama priuštićete sebi nezaboravne poglede a moći ćete da vidite i lokalne ajkule.

Šta je to tako veliko i dobro što Phi Phi čini pravim draguljem za turiste? Phi Phi je destinacija koja će očarati sve ljude najrazličitijih ukusa. Najbolja plaža na ostrvu je nesumnjivo Maya zaliv.

Phi Phi nudi neverovatne sportove na vodi uključujući ronjenje, plivanje, plovidbu kajakom. Ostrvo je relativno netaknuto i posetioci mogu da uživaju u svemu što ono nudi. Iznajmite opremu i spustite se u more, upoznajte mnoštvo predivnih riba i korala, obidjite čarobne grebene, podvodne stene i čuvajte se od ajkule. Večera pod zvezdama na plaži je jedan od idealnih načina da završite dan pun avanture. Probajte ukusne začinjene specijalitete i koktele i sokove od voća.

Top 5

Monkey Beach - plaža majmuna je nešto što morate videti dok ste na ovom ostrvu.
Fireshow - doživite atmosferu na plaži uz neverovatne predstave sa vatrom.
Tsunami Memorial Garden - mesto počasti žrtvama nedavne tragedije.
Viewpoint - prošetajte do ove tačke i zabeležite neverovatan pogled na biserne plaže i celo ostrvo.
Bamboo Island - posetite ostrvo bambusa.

MojDucan I love Serbia
Posebno izdvajamo