Koh Tao - Raj za ronioce

Ostrvo za zaljubljenike u podvodni svet i sve vrste sportova na vodi.

mojaputovanja.com_koh_tao_tajland_ostrvo_ronjenje_leto2010

Zamislite malo tropsko ostrvo sa savršenim uslovima za ronjenje, bogatom džunglom u centru i predivnim palmama duž plaža. Iznajmite čamac i istražite mnoge čari i brojne uvale ovog ostrva. Preporučujemo da dan započnete sa ronjenjem i na spektakularan način upoznate bogati podvodni svet. Uhvatite sami svoju večeru i oprobajte se u noćnom ribolovu koji nude lokalni ribari.

U mnogim delovima ostrva možete posetiti kurs tajlandskog kuvanja. Zašto da ne? Tajlandska masaža, biljne saune, masaže lica i stopala, osvežavajuća pića su samo neki od načina da ugodite sebi i da se potpuno opustite. Relaksirajte se i uz jogu, taj či, či gong, meditaciju. Mogućnosti za šoping su velike i raznolike. Kupite unikatan nakit od dragog kamenja, srebra ili zlata, havajske košulje, etničke suvenire izradjene od bambusa, kokosa ili keramike.

Koh Tao ima prilično divlji noćni život. Poznati di džejevi iz celog sveta, kafa sa viskijem, ples do jutarnjih časova, tajlandski boks, ogroman plesni podijum na plaži, roštilj, vatromet... samo su neki od razloga da ne prespavate noći na ovom ostrvu.

Top 5

Sairee Beach - pronadjite Jor Por Ror, masivnu stenu sa ugraviranim monogramom kralja Rame V.
Two View - drugi najviši vrh na ostrvu sa kojeg se pruža panoramski pogled.
Mae Haad - svi brodovi počinju i završavaju svoje plovidbe baš na ovom mestu.
Hin Wong Bay -  ovaj zaliv obiluje netaknutim koralnim grebenima.
Chalok Baan Kao - treća po veličini plaža, sa bogatim sadržajem restorana i noćnog života.

MojDucan I love Serbia
Posebno izdvajamo