Afrika

Afrika je okružena sa Mediteranskim morem na severu, sa Atlantskim Okeanom na zapadu, sa Crvenim morem na severoistoku, i sa Indijskim Okeanom na jugostoku. Stari Egipat prva velika civilizacija u Africi 7,000 godina na obalama reke Nil. Afrika krije mnoge tajne koje vredi otkriti.

mojaputovanja.com_egipat_kairo leto 2010 Afrika Afrika, kao drugi najveći kontinent, ima 54 države. Najviša tačka Kilimandžaro visina 5,895 m.  Nil najduža reka je ujedno najduža na svetu 6,650 km a proteže se od Burundi do Egipta. Čuvena je po Viktorijinim vodopadima koji su okruženi sa tri zemlje Ugandom, Tanzanijom, i Kenijom.

Preporučujemo

EgipatEgipat

Letovanje Hurgada, Luksor, Šarm el šeik, Kairo, krstarenje Nilom.

TunisTunis

Letovanje u Tunisu. Orijent, Sahara, bogata prošlost, istorijski spomenici, Sus, Hamamet, Port el Kantaui čine Tunis uzbudljivom destinacijom za leto.

MarokoMaroko

Maroko je zemlja koja hipnotiše sva čula. Putovanje koje će promeniti Vaš pogled na svet. Marakeš, Kazablanka, Fes, Rabat, Merzouga, metropole i pustinjski gradovi koji će Vas očarati.

Preporučujemo

Hurgada - Omiljeno letovalište turista i ronilaca iz celog svetaHurgada - Omiljeno letovalište turista i ronilaca iz celog sveta

Hurgada raj za ronioce u top pet svetski najboljih destinacija za ronjenje. Noćni provod, izleti na sva naj mesta u Egiptu Kairo, Luksor, Sinaj, džip safari,...

Šarm el Šeik - Top svetska ronilačka destinacijaŠarm el Šeik - Top svetska ronilačka destinacija

Šarm el Šeik = Odmor, luksuz, relaksacija, provod, šoping, izleti, ronjenje, sportovi na vodi, svetski poznati restorani i hoteli...

Kairo - "Majka sveta"Kairo - "Majka sveta"

Kairo, grad koji će Vas vratiti u prošlost kao nijedan drugi. Istorijski, drugačiji, tradicionalan. Doživite postojbinu faraona.

Marakeš - Marokanska metropola ludih žurkiMarakeš - Marokanska metropola ludih žurki

Posle Kazablanke, Marakeš je drugi najveći grad Maroka. Stare zidine, istorijska utvrdjenja, lude žurke, karavani kamila, šarenilo boja i mirisa... Doživite Marakeš, spoj nespojivog.

Hammamet - Tunižanski San TropeHammamet - Tunižanski San Trope

Mondensko letovalište sa predivnim plažama, koje su idealne za sprotove na vodi i za sunčanje. Skoro sve su peščane, a more je kristalno čisto. Sinonim za savršen odmor.

MojDucan I love Serbia
Posebno izdvajamo